ΑΝΑΠΝΟΗ_ΑΝΑΣΑ_ΖΩΗ

Το γνώριζες αυτό;
Η συνειδητή αναπνοή είναι ο μοναδικός τρόπος για να μπορέσουμε να αλλάξουμε στάση και άποψη για οτιδήποτε συμβαίνει «μέσα μας» ή «έξω μας». Μπορεί να φαίνεται αδιανόητο μια «συνειδητή αναπνοή» να έχει τόσο μεγάλη επίδραση και επιρροή, αλλά πραγματικά συμβαίνει!

Η απομάκρυνση του ανθρώπου από το φυσικό περιβάλλον σε συνδυασμό με τα υψηλά επίπεδα μόλυνσής του, η λιγότερη άσκηση και η εργασία σε χώρους συνεχόμενου κλιματισμού, έχουν σαν αποτέλεσμα, ο εγκέφαλός μας να χρησιμοποιεί ένα πολύ μικρό ποσοστό οξυγόνου για να «τραφεί». Σαν συνέπεια αυτής της έλλειψης, παρατηρείται η ομιχλώδης σκέψη, η σύγχυση, ο θυμός, η επιθετικότητα, η αδυναμία λήψης αποφάσεων, ακόμη και η έλλειψη συνειδητοποίησης.

Όμως μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το σύστημα!
Στο βιωματικό σεμινάριο που διοργανώνουμε στο Healing Art, θα μιλήσουμε διεξοδικά για την αναπνοή και την σημασία της για την ενέργεια και το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου, ενώ θα δούμε στην πράξη, πώς μπορούμε να δυναμώνουμε σώμα και νου μέσα από τα διαφορετικά είδη της. Κλείσε θέση τώρα, και μάθε, πραγματικά, να συνδέεσαι με τη ζωή σου!

Εισηγητής: Νίκος Ντούπης
Χώρος Διεξαγωγής: HEALING ART Ηρακλείτου 110 Πάτημα
Χαλανδρίου.
Κόστος Συμμετοχής: 15ευρώ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ

Για περισσοτερες πληροφορίες καλέστε στο 6987 09 23 59